Diensten

NIEUWBOUW

DPH Bouw is ervaren in nieuwbouw projecten.

Elk project behandelen wij individueel en bespreken wij grondig met u door, zodat het project aan uw wensen voldoet. U kunt bij ons terecht voor onder andere woningen, garages, schuren, kantoren en loodsen.

 

VERBOUW & ONDERHOUD

Voor een verbouwproject is DPH Bouw de juiste keuze. Ook voor onderhoud is uw pand bij ons in goede handen. Met meerdere opdrachtgevers sloten wij een meerjarig onderhoudscontract af voor het optimaal functioneren van verschillende gebouwen.

 

RENOVATIE

Onder onze diensten vallen ook renovatieprojecten. Bij een renovatieproject zorgen wij ervoor dat de originele stijl behouden blijft. Tevens kunnen wij dit combineren met moderne elementen. Zowel kleine als grote renovatieprojecten nemen wij aan.

 

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Een van onze specialiteiten is het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen. Zo is het materiaal zeer duurzaam: de levensduur beloopt vaak 50 jaar of langer. Kunststof kozijnen zijn zeer slijtvast, weerbestendig, kleurecht en absoluut onderhoudsvriendelijk. Bovendien kan het materiaal volledig worden hergebruikt, wat het milieu weer ten goede komt.